facebook

Диво-ферма: на Львівщині виготовляють лимончелло та банановий лікер з домашніх фруктів

В селі Липники біля Львова є ферма, де вирощують банани. Також з фруктів виготовляють смачні лікери.
Про це повідомляє Наталія Табінська у Фейсбуці та ділиться своїми враженнями.

“Банановий лікер має глибокий смак, а завдяки молочно-тростиновому сиропу – присутній довгий післясмак шоколадно-ванільного печива…А щодо лимончелли, то як і у випадку з банановим лікером, готують з власних лимонів, які є без зайвої скромності унікальними на фермі. Лимони тут ростуть неймовірно швидко. У це важко повірити та вони цвітуть та плодоносять практично нон-стоп”, – пише Наталія Табінська.


При приготуванні лимончелли дотримуються класичної Італійської рецептури. І використовують лише ЦЕДРУ лимона. У жодному разі не білий підшкірний «кожух», адже це викликало б гіркоту напою. Також не використовують сік лимона. Все це суттєво збільшує собівартість лікеру та зате так досягнули неперевершеного смаку та аромату домашньої лимончелли.

Цікавинкою приготування може стати той факт, що один лимон з господарства замінює кілограм звичайних лимонів. Адже цедра їх лимонів-гігантів є неймовірно насиченою та ароматною.

“Слід зробити перший маленький ковток і ви відчуєте як лимончелло «проходить» крізь Вас тонізуючи крижаною температурою. А через мить, там де вона «зупиниться» ви повинні відчути згусток теплоти, яка одразу ж «розілльється» по усьому тілу”, – розповідає господар ферми Андрій Труш.

Читайте також:  Немає прописки – немає огляду? Головний лікар дав коментар скандальному інциденту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.