facebook

Дуже красива: франківчанка Тіна Кароль заворожила гранично чуттєвим магнетичним фото

Співачка показала дивовижний фотопортрет



Тіна Кароль під час карантину не радувала шанувальників новими фото на сторінці в Instagram, зате регулярно знімала сторіз, де ділилася найяскравішими моментами життя. Так, співачка самоізолювалася в приватному будинку Київської області разом з сином Веніаміном, який прилетів до мами з Великобританії і весь період карантину був з нею поряд. Він допомагав артистці по господарству і радував її своїми досягненнями, а вона публікувала відео з участю Вені і зізнавалася, що пишатися ним. І ось, сторінка зірки “ожила”, на ній стали з’являться кадри фотосесій. Так, Тіна опублікувала чорно-біле чуттєве фото, яке підкорило її фанів.

На портретному знімку артистка з’явилася в розстебнутій сорочці, ледь засвітивши зону декольте. Вона дивиться прямо в кадр пронизливим поглядом, а виразність очам надає яскравий макіяж. Її волосся завите у великі, акуратні локони і укладені на бік. Українська поп-діва вирішила обійтися без аксесуарів

Шанувальники прийшли в повний захват від естетики чуттєвого кадру і тут же скористалися можливістю завалити Тіну компліментами.

Тіночка, ти у нас Королева
Тону в очах
Дуже красива і не тільки зовні
Нереально красива
Шикарна
Котячий погляд
Пушка
Неймовірна краса
Чарівна
Як же красиво і гармонійно

Читайте також:  Фінал справи Зайцевої: трагедія, що зачепила кожного українця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.