facebook

Жінка народила немовля на стоянці біля лікарні, пуповину перев’язали захисною маскою

Жінка в штаті Кентуккі народила дитину на стоянці біля лікарні, оскільки медзаклад був зачинений. Батько не мав чим перев’язати пуповину, тож скористався захисною маскою.

Про це виданню CNN розповіла мама новонародженого малюка Сара Роуз Патрік, пише “Громадське”.

Вона зазначила, що 8 травня відчула щось схоже на пологи, але її лікар сказав, що це ще не пологи. Однак вже наступного ранку вона прокинулася з сильним болем у животі. Відтак подружжя поїхало до лікарні.

Однак, як стверджує Сара Роуз Патрік, розсувні двері до лікарні були зачинені та чекати часу не було. Її чоловік Девід почав приймати пологи прямо на стоянці біля лікарні.

Останній крок вимагає перев’язування пуповини дитини. Але в них не було шнурків чи краватки, тож Девіду довелося імпровізувати: він використав захисну маску для обличчя дружини. Після цього приїхали працівники лікарні та забрали їх всередину.



У лікарні CNN повідомили, що вхід, через який намагалося ввійти подружжя, мав би бути постійно відкритим: «Пацієнти, які приїжджають… завжди можуть потрапити до лікарні посеред ночі через відділення невідкладної допомоги або в’їхати через вхід до відділення, розташоване в передній частині будівлі… Обидва входи мають вивіски й відкриті 24 години на добу 7 днів на тиждень».

Сару Роуз Патрік народження здорової дитини робить вдячною, попри «жахливі» обставини.

Читайте також:  Буцький каньйон з висоти пташиного польоту у проекті «МОЯ КРАЇНА. Прекрасна і незалежна»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.