facebook

Це буде остання осінь президента Зеленського: Пальчевський розповів, що з достовірних джерел стало відомо, що…

Пальчевський переконаний, що Зеленський закінчить так, як закінчив своє президенство Порошенко

Володимир Зеленський стрімко втрачає залишки народної підтримки і до осені остаточно їх позбудеться. Йому не здатен допомогти навіть коронавірус.

Таку заяву зробив громадський діяч, бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський в інтерв’ю Politeka Online.

За словами Пальчевського, часто біди й негаразди допомагають можновладцям заручитися підтримкою народу. Однак, у випадку з Зеленським, йому не допоможе навіть пандемія.

″Будь-яка біда, як не дивно, завжди діє на руку владі. І лише цього разу ми побачимо, як президент Зеленський абсолютно розгубить вже до осені залишки народної підтримки. І справа буде не в тому, що у нас вже нема чим платити безробітним. А справа в тому, що посадок не було, кадрова політика вся — це Порошенко, економічна політика — це Порошенко, фінансова політика — взагалі Порошенко. Хочеться запитати: так хто ж був чиїм вироком, Володимире Олександровичу?″, – іронізує громадський діяч.

Пальчевський переконаний, що Зеленський закінчить так, як закінчив своє президенство Петро Порошенко.

″Те що зробив Володимир Зеленський, це показник того, як можна отримати 75% підтримки, наобіцяти з три короби, потім набрати х*ен знає кого, х*ен знає звідки… Не поміняти нічого в політиці… Хтось правильно сказав — ми знаємо, як закінчить Зеленський — він закінчить Томосом. Точно, як Порошенко, 100%. Він зрештою вийде і скаже: нам потрібен новий Томос. Адже у нього більше нічого не залишиться, як у Порошенка. Все ж уже буде вкрадено…″, – зазанчив Пальчевський.

Читайте також:  «Зеленський сказав Арахамії: «Якщо Лероса не виключать сьогодні із фракції, завтра я розпущу Верховну Раду», - нардеп

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.