facebook

“Бездиханне тіло без одягу лежало серед мотлоху і сміття”: Вбивство 12-річного хлопчика шокувало українців

У Дніпрі в ніч з 16 на 17 травня в поліцію зателефонувала жінка і розповіла, що її 12-річний онук досі не повернувся додому. Він пішов гуляти ще вдень, але ввечері дзвонив і говорив, що скоро буде. Час минав, а хлопчика все не було. Його телефон був відключений.



Останній раз бабуся чула онука в районі 19.00 – він подзвонив по мобільному телефону і сказав, що йде додому через територію лікарні на вулиці Бехтерева. З тих пір зв’язок з ним обірвався, – про це “Інформатору” повідомили в пресслужбі патрульної поліції Дніпра.

На пошуки хлопчика направили всі вільні екіпажі і орієнтували всі підрозділи поліції. З’ясувалося, що ще вдень його бачили на зупинці «Ксеньєвка» з невідомим чоловіком. Слова свідків підтвердилися записом з камер відеоспостереження.

Тим часом патрульні почали відпрацьовувати територію лікарні. Незабаром вони помітили бездомного, який жив в покинутій будівлі. Чоловік сказав, що недавно чув, як хтось бігав по будинку. Чув і дитячий голос. Поліцейські продовжили пошуки. Поруч з занедбаним будівництвом вони помітили ще один саморобний будиночок, в якому лежав невідомий.

Інспектори попросили чоловіка вийти до них. Коли той вийшов – побачили на його обличчі кров. На питання патрульних про те, чи чув він чи бачив хлопчика, чоловік сказав, що нічого не знає. У момент, коли бездомний відповідав, інспектори звернули увагу на купу одягу, яка лежала на ліжку. Відсунувши ковдру, патрульний побачив оголене тіло хлопчика. Ознак життя він вже не подавав.

Чоловіка відразу ж затримали. На місце викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділу поліції. Зараз 65-річний ймовірний вбивця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також:  Випадковою жepтвою вуличної стpiльби в Мехіко стала молода українка

За інформацією з особистих джерел, він зізнався поліцейським, що задушив і зґвалтував дитину. Разом з тим, офіційного підтвердження цього факту поки немає – проводиться експертиза.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.