facebook

Митники знайшли «щурів» серед своїх на Прикарпатті

18 травня працівники відділу внутрішньої безпеки Галицької митниці спільно з працівниками ДБР з офісом у місті Львові та ГУ СБУ у Івано-Франківській області викрили на хабарі митника та брокера на Франківщині.



Як повідомили журналістам «Діла» в управлінні Галицької митниці – вже тривалий час ТУ ДБР, розташоване у м. Львові, спільно з УСБУ в Івано-Франківській області та за сприяння відділу у сфері запобігання, виявлення та протидії корупції Галицької митниці Держмитслужби опрацьовували інформацію щодо можливого налагодження корупційних схем віддаленими постами Галицької митниці.

За результатами співпраці з правоохоронними органами сьогодні і відбулось затримання «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди Головного інспектора ВМО 2 митного поста Прикарпаття (Івано-Франківська область) Галицької митниці та брокера.

«З першого дня роботи Галицької митниці ми намагаємось всіма можливими заходами боротися з корупцією та контрабандою, яка в народі вже стала майже синонімами митних органів. Першим етапом такої боротьби було звільнення корупціонерів які не були переведені до нової митниці, проте всіх одразу виявити неможливо, відтак завдячуючи ТУ ДБР, розташованого у м. Львові та УСБУ в Івано-Франківській області, ми продовжуєм виявляти працівників, які нехочуть працювати чесно і яким очевидно не місце в державних органах» – розповів журналістам «Діла» Володимир Цабак, начальник Галицької митниці.

Читайте також:  На Рівненщині професор вимагав 33 тис грн за вступ до медакадемії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.