facebook

Під Києвом підліток вбив ветерана АТО

Поліцейські Київщини затримали фігурантів злочину, серед яких 16-річний хлопець, який завдав фатальних поранень.
Учора, 22 травня, о 3 годині ночі у Вишгороді було чути постріли. Люди говорили, що від їхніх звуків спрацювали сигналізації на автівках, що стояли поруч. Потім жителі довколишніх будинків на місці події бачили криміналістів, повідомляє “Погляд”.

За словами представників ветеранської спільноти, стрілянина забрала їхнього побратима.




«Сьогодні вночі у Вишгороді був вбитий ветеран АТО з батальйону “Айдар” – Корнієнко Ігор Михайлович, на псевдо “Корнєй”. На жаль, війна забирає і тих, хто з неї повернувся»,
– повідомила Громадська спілка «Ми українці».

Корнієнко був учасником Майдану Гідності, а з перших днів війни на Донбасі увійшов до складу “Айдара”. Після двох років бойового життя повернувся до Вишгорода, де займався охоронною діяльністю.

“Був щирим, урівноваженою людиною, боровся з наркозлочинністю”, – зауважує керівник ГС «Ми українці» Іван Татауров.

Тієї фатальної ночі, зазначає Іван Татауров, під вікнами будинку «Корнєя» шуміли напідпитку хлопці. Ігор Корнієнко вийшов їх заспокоїти, але чомусь узяв з собою автомат – то була зареєстрована мисливська зброя. Хлопці якимось чином забрали автомат і вистрелили з нього у «Корнєя». Кулі були не смертельними, але Ігор Михайлович помер від больового шоку.

Трьох хлопців поліція затримала, а четвертому, який стріляв, тоді удалось утекти, та згодом його теж затримали. Це четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець. Серед них – 16-річний неповнолітній, якого ґрунтовно підозрюють у навмисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Цей хлопець тимчасово проживає на Сумщині.

Читайте також:  На Рівненщині 17-річний хлопець сокирою вбив жінку заради грошей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.