facebook

Лави “ДНР” поповнили зеки, амністовані Росією до Дня Перемоги

Лави терористів на Донбасі поповнили російські зеки, які вийшли з в‘язниць після масштабної амністії до Дня перемоги



im578x383-amnistia_asia-centre

Про це йдеться у повідомленні координатора “Інформаційного спротиву” Дмитра Тимчука.

Не секрет, що з кожним днем кількість лугандонських “ополченців” постійно зменшується. А для “специфічних” завдань (розвідка боєм, лобова атака) дурнів в “ДНР-ЛНР” просто не вистачає. Але Кремль знайшов вихід – у традиціях свого кумира Сталіна. У Росії, “на честь 70-річчя Перемоги” оголосили масштабну амністію, яка охоплює близько 60 тис. ув’язнених. Вже напередодні 9 травня з в’язниць на свободу було випущено понад 2 тис. засуджених.

І ось, за даними ІС від інсайдерів в “ДНР”, на початку червня з Росії на територію, підконтрольну терористам, прибуло близько 200 амністованих “ополченців”. Швидше за все, це була перша партія з тих двох тисяч, випущених “на свободу” до 9 травня. Поспішність амністії (до 9 травня) пояснюється тим, що “щасливчики” повинні були пройти підготовку в одному з польових таборів в Ростовській області перед відправкою на Донбас”, – йдеться у публікації.

“На жаль, в Україні їм уготована лише одна роль – гарматного м’яса, припертого ззаду російськими загороджувальними загонами зі спецназу МФС РФ, який прибув на Донбас одночасно з амністованими. Про повернення живими назад на батьківщину колишні “зеки” можуть навіть і не мріяти. Кремлівський режим не зацікавлений у “кримінальниках” зі зломленою психікою і досвідом ведення бойових дій”, – додали в “Інформаційному спротиві”.

У зв’язку з цим, як зазначають експерти, останнім часом на Донбасі спостерігаються безглузді атаки терористів і розростаються “алеї слави” на кладовищах конаючої “Новоросії”.

Читайте також:  СБУ накрила продуктову схему "ДНР", яку прикривали гуманітаркою

Шукайте деталі в групі Facebook