facebook

У Мар’їнці сепаратисти здійснили спробу прориву – штаб

Інформація про результати зіткнення і втрати з обох сторін уточнюється.

1640518




Протягом вівторка сепаратисти на Донбасі 58 разів обстріляли позиції українських військових, а також зробили спробу прориву в Мар’їнці, повідомляє прес-центр АТО.

“У ніч з вівторка на середу підконтрольні російській владі злочинці не тільки продовжили обстріли, але і зробили спробу прориву. Після півночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків безрезультатно атакувала наші позиції в районі Мар’їнки. Згодом під прикриттям 120-мм мінометів на штурм наших позицій пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю щонайменше 150 злочинців”, – йдеться в повідомленні.

Інформація про результати зіткнення і втрат з обох сторін уточнюється.

Згідно з інформацією, всього за ніч з вівторка на середу зафіксовано близько 40 випадків обстрілів сил АТО та об’єктів інфраструктури населених пунктів.

Мар’їнка перед спробою прориву обстрілювали з 120-мм мінометів і озброєння танків. Також з такого озброєння обстрілювали Старогнатівку.

На Луганщині з 122-мм гаубиць сепаратисти вели вогонь по Оріховому і Новотошківці, з мінометів калібру 120 мм – по Золотому, з гранатометів – по Трьохізбенці.

Також, як повідомляється, 120-мм міни вибухали на позиціях сил АТО біля Троїцького. Там же бойовики вели вогонь з переносної версії РСЗВ “Град” і стріляли з озброєння танка.

У свою чергу, сепаратисти повідомляють, що вчора ввечері був обстріляний Донецьк.

“Донецьк під обстрілом з важкої артилерії, працюють танки, летять великі калібри … Петровський район, вибухи не менше 3х, на ДАП падає. Можливо ближче. Тривають щільні стрілецькі бої. Куйбишевський, є прильотом”, – йдеться у зведенні.

Ще до обстрілу сепаратисти повідомили про потужний вибух в районі хімзаводу, через що виникла пожежа.

Читайте також:  У Чернієві прорвало водогін. ФОТО/ВІДЕО

“Був потужний вибух в районі казенного заводу. Даних про потерпілих і загиблих наразі немає”, – повідомляють сепаратисти.

На луганському напрямку сепаратисти повідомляють про 32 обстріли в районі Сокільників, Червоного Пахаря і Новотошківки.

Як повідомлялося, напередодні аеророзвідка військових зафіксувала сотні одиниць військової техніки в Луганську.

Шукайте деталі в групі Facebook