facebook

Вдягали протигаз, стріляли та постійно гвалтували: моторошні деталі катування дівчини у відділку поліції

У ДБР розповіли деталі знущання над 26-річною дівчиною у відділку поліції на Київщині.

Про це йдеться на офіційному сайті Державного бюро розслідування.

Відомо, що трагедія сталась у ніч з 23 на 24 травня. Над 26-річною дівчиною познущались начальник Кагарлицького відділу поліції та оперуповноважений.

Вони напередодні доставили у відділ дівчину, вона була свідком у злочині про крадіжку. Поліцейські натомість жорстоко познущались із свідка події.

“Оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка – вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу. Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу відносно чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові дубинками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою. У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носу”, – йдеться у повідомленні.



Наразі слідчими ДБР готується повідомлення про підозру затриманим та вирішується питання про обрання відносно них запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії з метою отримання всіх доказів, а також встановлюється причетність до вчинення кримінального правопорушення інших осіб.

Читайте також:  Чи скоротять вчительські надбавки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.