facebook

Обезголовлення дівчинки під Харковом: у поліції розповіли про 75 ударів різними ножами

Причиною смерті школярки Христини П’янової з-під Харкова, у вбивстві якої підозрюють рідну матір, стали понад 70 ножових ударів.

Про це в ефірі програми “Говорить Україна” на телеканалі “Україна” заявив представник поліції. Він уточнив, що смертельних поранень дитині було завдано кількома ножами.

За словами правоохоронця, 25 колото-різаних ран були виявлені на голові загиблої і ще 50 – на тулубі.



Як повідомляв OBOZREVATEL:

30 квітня о 05:30 у Харкові затримали неадекватну оголену жінку з пакетом, у якому лежала людська голова.

При цьому вона кидалася на поліцейських. У гонитві брали участь чотири екіпажі поліції.

Виявилося, що в пакеті була голова дочки-підлітка неадекватної жінки. Обезголовлене тіло дівчинки виявив її дядько і заявив у поліцію.

Особу жінки, яку затримали у Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дівчинки, встановили. Нею виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна П’янова.

Прощання з 13-річною Христиною відбулося в Подвірках 5 травня. Дівчинку поховали в білій весільній сукні. У мережі з’явилося відео похорону.

Підозрювана у вбивстві Тетяна П’янова зараз перебуває в СІЗО, але 28 травня Апеляційний суд Харкова планує розглянути скаргу адвоката.

Сторона захисту має намір просити домашній арешт, мотивуючи тим, що у правоохоронців немає доказів того, що П’янова може ховатися від слідства.

Читайте також:  Завтра на польсько-українському кордоні відкриють тимчасовий пункт перетину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.