facebook

Трагедія з вагітною на Одещині обросла страшними подробицями

Укол, який вагітна жінка в Одеській області зробила собі, щоб викликати аборт, не міг привести до розриву селезінки.

Про це OBOZREVATEL розповіли односельці загиблої, посилаючись на слова лікаря. За його словами, розрив селезінки міг викликати удар тупим предметом.



“До лікарні вона потрапила через кровотечу. Зробила якийсь укол, який викликає викидень. Кажуть, що цей укол вводиться внутрішньовенно, значить, їй хтось допомагав це зробити. І де вона його купила, і хто їй порадив таке, що не знаю. Але в пологовому будинку лікар сказав, що у неї ще й розрив селезінки. Укол таке не викличе, це був удар тупим предметом”, – зазначила жителька Баштанівки.

Вона вважає, що мати могла висунути претензії батькові і той міг її вдарити.

“Напевно, треба шукати, від кого вона завагітніла, і хто її міг так ударити. Може, вона батькові дитини пред’явила претензії, і він її вдарив? Але з якимось чоловіком я її в селі не бачила”, – наголосила місцева жителька.

Поліція веде розслідування за статтею 115 (умисне вбивство) КК. Правоохоронці чекають на результати експертизи.

“Ми чекаємо на результати судово-медичної експертизи, які мають дати відповідь на питання, від чого померла жінка. Коли результати будуть, тоді буде розуміння ситуації”, – сказала OBOZREVATEL речниця поліції Одеської області Любов Гордієнко.

Нагадаємо, що в селі Баштанівка Одеської області 35-річна жінка померла після невдалої спроби аборту в домашніх умовах: вона вколола собі ліки для тварин.

У лікарню жінка потрапила з великою крововтратою. Крім цього, у жінки виявився розрив селезінки. Поліція з’ясовує, що стало причиною загибелі матері трьох дітей. Подробиці трагедії читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Читайте також:  Ще одна 19-річна українка продає цноту за кругленьку суму

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.