facebook

Гвалтують і б’ють замість захисту: мережу вразило фото дитини, що стала жертвою “копів” в Україні

Українців схвилювало фото дівчинки з одеського притулку “Світанок”, в якому раніше розгорівся скандал через знущання вихователів і поліцейських над дітьми.

Знімок розмістила на своїй сторінці в Facebook журналіст Анна Бабинець.

“На фото – ноги дівчинки з одеського притулку “Світанок”, яку били поліцейські в райвідділі. Це сталося два роки тому. Правоохоронці регулярно знущалися над дітьми з притулку. Сьогодні двоє з трьох – і далі на службі, один – під слідством”, – зазначила вона.

За словами Бабинець, такі фото треба бачити, щоб розуміти: закривавлений протигаз з Кагарлика, де поліцейські поглумилися над дівчиною і побили чоловіка, не прикра випадковість, а стиль роботи. Вона підкреслила, що “копи”, замість того, щоб захищати громадян, били, ґвалтували і вбивали.



Як відомо, про ситуацію в одеському дитячому притулку “Світанок” раніше розповідала колишня співробітниця патрульної поліції і громадська активістка Зоя Мельник. Вона заявила, що керівництво закладу і поліцейські Хмельницького районного відділу б’ють і катують малолітніх вихованців. Деяких дітей гвалтували, продавали в рабство.

Читайте також:  Скільки дають грошей за декретну відпустку: як держава допомагає матерям

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.