facebook

Копа Америка 2015: Аргентина здобула першу перемогу

Гол Серхіо Агуеро приніс перемогу Аргентині у другому турі Копа Америка над Уругваєм.

1640535




Збірна Аргентини здобула перемогу в принциповому матчі над Уругваєм.

Перший тайм пройшов під диктовку команди Херардо Мартіно, якого видалили за межі тренерської площі на 32-й хвилині. Але за всю першу половину аргентинці змогли створити лише один справді небезпечний момент – Мессі навісив у штрафну, а Агуеро пробив головою. Муслера продемонстрував відмінну реакцію і забрав м’яч у руки.

Уругвай суворо тримав оборону і за можливості йшов у контратаку. Причому майже завжди команда Табареса доводила справу до удару по воротах. Найнебезпечніший завдав Годін – після подачі з кута поля захисник пробив головою, м’яч просвистів біля штанги.

У другій половині уругвайці ще більше окопалися на своїй половині поля, але одну фатальну помилку все ж допустили. Сабалета з правого флангу навісив на ближню штангу, де Агуеро головою вколотив м’яч у сітку – 1:0.

Після цього уругвайцям обов’язково треба було розкривати тили і щось придумувати в атаці. Моменти почали виникати біля воріт обох суперників. Найреальніший шанс відігратися упустив Ролан. Ромеро після удару здалеку невдало відбив м’яч перед собою на ногу Ролану, а той просто не потрапив з десяти метрів по порожніх воротах.

Аргентина – Уругвай 1:0

Гол: Агуеро, 56
За матеріалами: football.ua

Читайте також:  Півзахисник Шахтаря: У Мюнхені потрібно спробувати забити першими

Шукайте деталі в групі Facebook