facebook

Пригоди в Італії: як подружжя зі США з березня чекало відкриття Помпеїв

Подружня пара зі США чекала з березня, коли приїхала на відпочинок до Італії, поки відкриють для туристів стародавні руїни Помпеї, заради яких вони вирушили вперше у закордонну подорож.



Коллін та Марвін Хьюсони, пенсіонери з Детройта (штат Мічиган) були першими в черзі, коли археологічну пам’ятку відкрили для відвідувачів 26 травня, повідомляє AP.

Вони прибули до Італії на початку березня. Поїздка була подарунком чоловіка для своєї дружини на 30-річчя їхнього весілля.

Марвін Хьюсон побував одного разу в Італії, коли служив у військово-морському флоті США в 1960-х роках, і відтоді хотів туди повернутися.

Пара приїхала до Риму 5 березня. Коли через декілька днів вони потрапили до воріт Помпеї, популярний туристичний майданчик вже був закритий через пандемію коронавірусу.

Повернутися до США Хьюсонам не вдалося, і вони «змирилися з життям на карантині в Італії».

«Ми налагодили зв’язок із нашою сім’єю господарів, яких знайшли на Airbnb», – розповідає 63-річна Коллін. Господарі перекладали свіжі новини для гостей, долучали їх до збирання апельсинів та лимонів, навчали робити лімончелло.

«Це допомогло провести час», – каже 75-річний Марвін.

Після відвідин Помпеїв Хьюсони повернуться до Рима, де ще проведуть декілька днів, перш ніж нарешті повернутися додому в Мічиган.

Читайте також:  "Коли будуть маленькі Потапчики?" Каменських шокувала мережу новим знімком з Потапом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.