facebook

Порошенко втік. Перші подробиці від слідчих

У Державному бюро розслідувань заявили, що співробітники відомства вирушили до музею Івана Гончара для того, щоб «вручити повідомлення про виклик на допит і проведення слідчих дій».

Як відзначили в прес-службі ГБР, 26 травня в музеї Івана Гончара «будь-які заходи фізичного впливу» не застосовувалися.

Згідно із заявою, розміщеному на сайті Госбюро, про перебування в музеї Івана Гончара 26 травня екс-президента України Петра Порошенка співробітники відомства дізналися зі ЗМІ.

«Петро Порошенко, дізнавшись про можливий приїзд слідчих ГБР, залишив свою дружину і залишив музей. Саме дружина Порошенко в якості родича свідка відповідно до вимог КПК України і отримала повістки про виклик на чергові допити », – відзначають в ГБР.

Також наголошується, що під час проведення слідчих дій в музеї Івана Гончара співробітникам ГБР перешкоджали адміністрація музею та «інші особи».

Саме через те, що співробітники ДБР зіткнулися з подібним опором відомству довелося задіяти спецпідрозділ.



Також повідомлялося, що співробітники ДБР увірвалися в музей Івана Гончара, де екс-президент України Петро Порошенко організував виставку картин, з-за яких він був викликаний на допит.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дружина екс-президента України Петра Порошенка Марина 26 травня отримала повістки на наступні допити свого чоловіка.

Дивіться також відео розмови політолога, експерта з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрія Романенко з аналітиком Українського інституту майбутнього Данилом Моніно, в якому вони обговорили те, як вдарила криза по фінансам України, чому Україні все менше потрібні гроші МВФ, як виглядає макроекономічна стабільність України:

Читайте також:  У Держдепі США назвали вирок Савченко кричущою неповагою до принципів справедливості

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.