facebook

З’явилися подробиці про жертву зґвалтування копами в Кагарлику та її фото

У мережі розсекретили ім’я й деталі з особистого життя 26-річної жертви насильства й побиття у відділенні поліції Кагарлика на Київщині.

З’ясувалося, що її звати Неля Погребицька, вона живе в селі Стави, що за 20 хвилин їзди від Кагарлика, а також сама виховує 5-річну доньку, у якої ДЦП. Про це повідомляє “КП в Україні”, посилаючись на слова родичів потерпілої.

“Не агресивна, спокійна й добродушна дівчина. Вона сором’язлива і правильно вихована людина. Не так давно з рік пропрацювала в ресторані. Зараз у її доньки проблеми з ніжками, тому Неля весь час сиділа з нею вдома, доглядала за дитиною”, – розповів її двоюрідний брат Микола.

За його словами, раніше Неля не мала ніяких проблем із законом. Односельці ж не дуже охоче, але позитивно відгукуються про дівчину.

“Кажуть, що в неї стосунки з чоловіком були проблемні. Дуже багато сварилися. Можливо, на ґрунті ревнощів. Начебто останнім часом разом не жили. Про неї мало хто щось знає. Однак усі сходяться в одному – якою б вона не була, але її дуже шкода. Жодна жінка не заслуговує пережити таке”, – розповідає жителька села Стави Катерина.



Вона також додала, що в шкільні роки Неля Погребицька була звичайною дитиною, не проблемною, а навпаки – дуже серйозною й відповідальною. Ще дівчина займалася спортом.

“Не можна сказати, що в них неблагополучна сім’я, це не так. Просто дуже скромно жили. П’яними їх ніхто ніколи не бачив. Донька Нелі теж завжди акуратно одягнена, чиста, доглянута, так само, як і сама вона”, – підкреслила односельчанка.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Адвокат Євген Мельниченко заявив, що жертву зґвалтування поліцейськими в Кагарлику, 26-річну дівчину, того дня у відділення поліції привіз сусід, заманивши нібито на допит щодо пограбувань у селі. Чоловіка зараз розшукують.

Читайте також:  Пенсійний вік для частини українців уже підняли до 65 років: кому доведеться працювати довше

Пізніше в коментарях ЗМІ він повідомив, що його підзахисна, яка стала жертвою зґвалтування й тортур у відділенні поліції Кагарлика, досі перебуває в шоковому стані й потребує лікування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.