facebook

Хоче собі митницю, привіз Деканоїдзе: Саакашвілі поставив ультиматум Зеленському, перші деталі

Призначений напередодні очільник так званого Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі хоче перебрати під свій контроль українську митницю й для цього лобіює на посаду її очільниці свою соратницю Хатію Деканоїдзе.



Про це із посиланням на власні джерела пише “Оглядач“.

ЗМІ зазначає, що Деканоїдзе попри карантин прибула до України з Грузії чартерним рейсом. А Саакашвілі нібито поставив ультиматум президентові України: призначити Деканоїдзе головою митниці взамін на активний піар гаранта з боку експрезидента Грузії. Джерела видання кажуть, що наразі Зеленський визначається з цією пропозицією.

Також повідомляється, що по прибуттю в Україну Деканоїдзе зібрала своїх колишніх соратників на нараду. Туди запросили зокрема ексзаступницю голови Одеської ОДА Юлію Марушевську й експідлеглих Деканоїдзе з поліції.

ЗМІ також вказує, що після того, як Деканоїдзе звільнили з посади голови Нацполіції України, вона повернулася до Грузії і зайнялася політикою там, відтак позбулася українського громадянства і взяла грузинське. Через це видання підкреслює, що політик за законом не може очолити українську митницю.

Читайте також:  Чи буде в Україні дефіцит овочів та фруктів та на які ціни чекати восени та взимку: Прогноз експерта

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.