facebook

Роботу медіахолдингу “Вести” заблокували податківці

Невідомі назвалися податківцями, але жодного посвідчення не показали.

1641144




Сьогодні зранку група людей, котрі назвалися податковою міліцією, без пред’явлення жодного документа, виламавши двері, увірвалася до офіса холдингу “Вести”, який знаходиться в бізнес-центрі “Гулівер”. Нині приміщення повністю заблоковано. Юристів та адвокатів холдингу, а також інших працівників всередину не пускають.

Як повідомляється на сайті “Вестей”, невідомі заявляють, що вони представляють податкову міліцію і мають постанову суду на обшук у справі ТОВ “Вести мас-медіа” (хоча юридично ця компанія за цією адресою не знаходиться). Саму постанову юристам не показують. У цьому приміщенні знаходиться керівна компанія холдингу, а також редакції газети “Вести” та журналу “Вести. Репортер”. Отже, журналісти цих видань не можуть потрапити на свої робочі місця.

Зазначимо, що раніше органи Держфіскальної служби викликали на допит 242 співробітників газети “Вести” у справі щодо сплати податків. Видання розцінює масовий виклик співробітників на допит як спробу залякати колектив редакції.

Холдинг “Вести” заявляє, що такі дії є прямим актом тиску влади на незалежні засоби масової інформації та наголошує на тому, що журналісти холдингу продовжуватимуть свою роботу і не змінять своєї громадянської та журналістської позиції.
За матеріалами: Вести

Читайте також:  Суд скасував приватизацію компанією Ахметова частки в Дніпроенерго

Шукайте деталі в групі Facebook