facebook

Сепаратисти вранці почали обстріл Мар’їнки і Широкиного

Як зазначають військові, обстріл Широкиного вже припинився.

1641134




Сепаратисти вранці відновили обстріл Мар’їнки. Про це в ефірі 112 Україна повідомив прес-офіцер сектору “Б” Євген Силкін.

“Сьогодні о 7.30 противник відновив обстріли Мар’їнки з важкого озброєння і стрілецької зброї”, – заявив Силкін.

Також він повідомив, що з танків обстрілюється Водяне, а Богданівку обстрілюють з 152 і 122 мм артилерії.
У свою чергу, прес-офіцер сектору “М” Ярослав Чепурний повідомив 5 каналу про обстріл позиції українських військових в районі Широкиного.

“Російсько-терористичні банди використовували артилерію великого калібру 122 мм, один випадок міномету 82 мм і 8 разів – це було озброєння – підствольні гранатомети, автоматичні гранатомети, станкові, снайперські гвинтівки. Обстріл почався о 07:00 зі стрілецької зброї і триває зараз”, – заявив Чепурний.

При цьому в ефірі телеканалу 112 Україна прес-офіцер штабу АТО Антон Миронович заявив, що в Широкиному останнім часом відносно спокійно.

“Ми зафіксували лише кілька обстрілів впродовж минулої доби і ночі, максимальний калібр, який там використовували міномети 82-мм, стрілецька зброя, гранатомети. Якоїсь сильної напруги в цьому районі зафіксовано не було”, – додав він.

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше в штабі АТО повідомили про декілька спроб сепаратистів атакувати позиції українських військових в Мар’їнці та біля Сокільників на Луганщині.

Читайте також:  В СБУ назвали чисельність зниклих безвісти на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook