facebook

Повзла, бо не могла ходити: на Донбасі горе-матір провчила малолітню доньку і прикувала її на ланцюг (фото)

На Луганщині 44-річна матір одягла на 14-річну доньку ланцюг та не випускала з дому. Про це повідомляє поліція Луганської області.

“Вчора, 1 червня, пообіді, до Кремінського відділу поліції зателефонував 59-річний місцевий мешканець та розповів, що до нього приповзла 14-річна сусідка з ланцюгом на ногах та попросила допомоги”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що негайно за адресою, яку назвав чоловік, виїхали ювенальні поліцейські, слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділу поліції. Як з’ясувалось на місці події, дівчина вже добу перебувала з ланцюгом на ногах, які їй одягла її власна 44-річна матір.

Як пояснила поліцейським матір вона скористалася ланцюгом, намагаючись, таким чином, “перевиховувати” доньку, яка, нібито, постійно тікає з дому.

“Крім того, вночі жінка мотузкою прив’язувала до своєї ноги та до ланцюга на ногах доньки, аби і вночі „контролювати“ дитину”, – додається у повідомленні.

Наразі дівчина знаходиться у лікарні. За фактом незаконного позбавлення волі неповнолітньої відкрито кримінальне провадження за ст. 146 КК України “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини”. Проводиться досудове слідство.



 

Читайте також:  Ну oт і вcе! Не пpоспіть! Нове пеpеведення годинників. Що вiдомо про пеpехід на лiтній час

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.