facebook

Просила не вбивати: постраждала дівчина розповіла, як її ґвалтували та били копи в Кагарлику

Дівчина, яку поліцейські в Кагарлику били та ґвалтували, розповіла про тортури в поліцейському відділку.

Про своїх копів-мучителів постраждала повідомила в ефірі телеканалу “Україна”. За її словами, у відділку, крім підозрюваних – Сергія Сулими і Миколи Кузіва, були ще поліцейські.

“Завели мене на другий поверх, і там уже почали: “Давай, розповідай про цей магазин”. Кажу: “Я навіть не знала, що пограбували або що”. “Та що ти мені розповідаєш?! Ти що, брешеш?!”. Там поліцейському каже: “Давай, протигаз неси”. Двері відкриті були. І там же їх багато сиділо, по кабінетах: там той, там той – і всі ж чули, і ніхто не виходив. Почав мене душити. Одягав мені протигаз і так затискав його внизу. Потім стілець мені дав, говорить: “Сідай на стілець”. Потім я аж в штани попісяла – так злякалася. Розбив мені ніс, кров капала”, – згадувала вона.



Дівчина повідомила, що її били навіть у туалеті: “ногами, кулаками, за волосся”. Потім її знову відвели до кабінету, де наділи протигаз і заламували руки. Після побиття, її прикували наручниками до батареї в коридорі.

“Там наставляв мені пістолет, каже: “Зараз коліно прострелю!”. Просила: “Тільки не вбивайте!”. Потім прийшов Сергій із коньяком і куркою. Там вони пили, поки я прикута була наручниками. Потім Сергій же давай до мене… Я сиджу, він підходить до мене, щось кулаками ось так починає мене… “Ну, що, будеш сьогодні моя? Я тебе сьогодні розірву! Цей Сергій змушував мене, ну, пити. Там трохи було вже коньяку”, – ділилася пережитим жахом дівчина.

За її словами, у кабінеті, де її ґвалтували, перебували Кузів і Сулима.

Читайте також:  Що робити, коли страшно і тривожно: 4 прості поради від психологині

“У кабінеті Коля сів за комп’ютером, а Сергій встав і каже: “Давай, роздягайся!”. Роздягнувся, сів на диван білий, там білий же диван такий великий. Сів на той диван: “Ти все будеш робити, що я сказав. А якщо не будеш робити, то будеш отримувати”. Зняв штани й труси свої. І ґвалтував”, – говорила постраждала.

Дівчина додала, що її ґвалтували три-чотири години. Відпустили лише тоді, коли вона падала від безсилля.

“Він мене десь години три-чотири ґвалтував по-всякому – що хотів, те й робив. І бери так, і туди. “Ти що, я тебе зараз навчу! Ти що, не вмієш так робити?!”. Я вже падала. Потім попросилася знову в туалет, і так другий раз не витримала вже. “Все-все, мала, я тебе більше не буду чіпати”. Бачить, що вже ніяка”, – підсумувала вона.

Дивіться відео з 46:00

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Співробітників Кагарлицького відділу поліції в Київській області підозрюють у згвалтуванні молодої жінки. Керівництво відділу було відсторонено.

Затриманими виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима і 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів.

З’ясувалося, що підозрювані в згвалтуванні співробітники Кагарлицького відділу поліції за час служби не зробили нічого корисного, а один із них уже мав дисциплінарне покарання.

Також поліцейські з Кагарлика, які підозрюються в згвалтуванні, можливо, уникли переатестацію під час реформи поліції.

У Києві заарештували поліцейських із Кагарлика Сергія Сулиму і Миколи Кузіва, підозрюваних у зґвалтуванні.

За результатами першого етапу службового розслідування були звільнені 10 співробітників.

Мати розповіла про муки постраждалої дівчини після пережитої ночі в поліцейському відділку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.