facebook

Кидала об диван та гамселила з усієї сили зі словами “Як ти за**ав”: мережу шокувало відео, на якому горе-мати знущається з дитинки (18+)

Мережу шокувало відео, на якому горе-мати знущається зі своєї дитини, яка їй “заважає”, бо постійно плаче. З слабкою психікою не дивіться…



Відео у “Фейсбуці” оприлюднив Володимир Добродій. “Ти за**бав мене вже, роумієш. Як я втомилася”, – бідкається горе-мати. При цьому чує від авторки відео: “Що ти робиш?”, проте перша не поспішає рятувати дитину, а продовжує знімати відео. На відео також видно, які жінка гамселить свою малечу з усієї сили по голові та всьому тілу, а також кидає її об диван.

До слова, Добродій написав в описі до цього відео: “Це люди? Ні, це гірше, ніж тварини, тому що такого я ніколи не бачив серед звірів.

А серед “особей людино подібних” бачив. Чому свідомим Українцям так тяжко всиновити дитинку? Чому так легко наших діточок віддають за кордон? Чому закони і положення діють не в інтересах дитини сироти і потенційної сім’ї, а в інтересах бюрократії і “відкатів”? Чому, чому, чому??? Чому такі “горемами” народжують і калічать.

Чому інший любить сироту, як своє ріднесеньке, а той хто породив, готовий вбити? У мережі шоковані та обурені таким ставленням до дитини.

Користувачі нецензурно лаяють цю жінку та навіть пропонують її розстріляти.

Читайте також:  Зеленський в ООН: президент розповів, як збирається повернути Донбас і Крим (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.