facebook

Копа Америка: Бразилія програла Колумбії

Збірна Колумбії обіграла бразильців завдяки голу захисника Джейсона Мурільо.

1641111




Збірна Бразилії при Дунзі стабільно демонструє футбол жахливої ​​якості, але якимось чином у всіх матчах перемагала. Але сьогодні серія перервана – Колумбія обіграла Бразилію, взяла реванш за чвертьфінал, знову позбавила її Неймара і навіть поставила під питання участь Селесао в плей-оф.

Після провальної гри проти Венесуели Хосе Пекерман зробив тільки одну заміну в складі, випустивши замість зірки Севільї Карлоса Баккі зірку Рівер Плейта Тео Гутьєрреса. Може, справа не в самій заміні, скільки в настрої, але гра Кавових перевтілилася – відрізками це було саме те, що ми бачили рік тому на мундіалі.

А на 37-й колумбійці досягли мети. Праворуч був поданий штрафний, бразильці не змогли винести м’яч із зони, і захисник Мурільо ногою переправив його в сітку воріт – 1:0. “Гольовий пас” на Мурільо зробив Фернандіньо.

У самому кінці тайму рахунок міг і стати більшим, і зрівнятися. Спочатку після прострілу Хамеса ліворуч, Тео відкотив м’яч назад, і Куадрадо завершив цю ефектну комбінацію трохи неточним ударом. Перед перервою після подачі Алвеса з шести метрів головою пробив Неймар, але врятував Колумбію Оспіна. Забавно, що Неймар добивав м’яч – довільно або рефлекторно – рукою. Все одно не забив, так ще й жовту отримав, що означала пропуск наступного матчу проти Венесуели.

Без Неймара перед Бразилією вимальовувалися неясні перспективи навіть в матчі проти Венесуели. Швидше за все, це всі чудово розуміли, і Селесао початку другий тайм дуже активно, кинувши всі сили на те, щоб зрівняти рахунок. Але наскільки активна була Бразилія, настільки ж і безглузда. За великим рахунком думка виходила тільки від самого Неймара, все інше робилося передбачувано. Хоч і з завзяттям, що колумбійським захисникам (не найсильніші люди в команді) довелося працювати в поті чола.

Читайте також:  Півзахисник Шахтаря: Ми завжди налаштовуємося тільки на перемогу

На 71-й Тео бив з штрафної зони з розвороту після скидки головою від Куадрадо, але заблокував м’яч Міранда. В самому кінці матчу Хамес взяв на себе ініціативу і пробив з лівої бокової лінії штрафного – дуже близько від штанги, але мимо. Моменти Бразилії описувати не хочеться – один суцільний сумбур і рахунок залишився на користь Колумбії!

Бразилія – ​​Колумбія 0:1

Гол: Мурільо, 36
За матеріалами: football.ua

Шукайте деталі в групі Facebook