facebook

З ким таки був секс у головного “Холостяка” країни (фото)

Шанувальники шоу “Холостяк” все ніяк не заспокояться. Вони продовжують обговорювати розставання Макса Михайлюка з переможницею проєкту Дашею Ульяновою, проводити розслідування і визначати через кого вони розійшлися.

У Мережі все не вщухають розмови про інтимні стосунки головного героя шоу “Холостяк” Макса Михайлюка під час проєкту. Шанувальники шоу ведуть розслідування і губляться в здогадах, з ким же у нього був секс і хто став причиною розриву стосунків з Дашею Ульяновою, пише ТСН.



Одразу ж після постшоу всі підозри впали на фіналістку проєкту Дану Оханську. Але та, щоб зняти з себе підозри, опублікувала у своєму фотоблогу особисту переписку з переможницею шоу Дашею Ульяновою, в якій вони обговорювали інтимний зв’язок Макса з іншою учасницею. Даша навіть згадала в переписці ім’я або прізвище цієї спокусниці, а Дана замалювала його.

Уважні фоловери у замальованому слові розгледіли першу і останню букву – “н” і “х”, і підозра фанатів впала на Ганну, прізвище якої – Неплях. Потім Оханська видалила скрін цієї переписки і виклала новий, де вже повністю замалювала ім’я дівчини, з якою був інтим у холостяка.


Ганна, своєю чергою, відповіла на коментарі, в яких писали, що це вона переспала з Максом: “У мене не було сексу на проєкті, і це навіть було неможливо в 7-му епізоді. Я – не причина пари, яка не склалася – Макса і Даші”.

Багато користувачів Мережі підозрюють, що у Михайлюка секс був з Крістіною, адже він під час багатьох ефірів не приховував свою симпатію до неї і часто проявляв увагу до дівчини.

На всі звинувачення і підозри Крістіна відповіла в пості в Instagram:

Читайте також:  Франківець переміг у вокальних боях на "Голосі країни"

“Моя історія з Максом закінчена. Відповідаю на ваше питання, яке підірвало мій директ, з Максом інтиму у нас не було. Ті скріни з ефіру, які ви надсилаєте мені в особисті повідомлення, з побачення з батьками – жодного відношення не мають до слів Даші. Хочу побажати вам гарного особистого та сексуального життя, щоб визначати “хто мафія”, було б просто не цікаво. Хоча подейкують, так робить тільки адекватна половина суспільства. Щасливій власниці звання “У ВАС ШО БУВ СЕКС З МАКСОМ?” терпіння. Я так зрозуміла, цю ношу тепер ти несеш не одна. Не справедливо, я Макса тільки за торс чіпала, а мене вже записали в “безстидниці”. Ну і в цілому, бажаю люблячого чоловіка, після інтиму з яким зрікатися і ховатися не доведеться. Лайна, як завжди, купа! Але я справлюся”.

Є й такі, хто припускає, що Михайлюк переспав з Вікою. Один з користувачів написав у коментарях під її фото: “Макс переспав з Вікою, але всіх, хто пише це, Віка блокує, щоб замести сліди”.

Хтось вважає, що у холостяка був інтим з Настею. Але вона це ніяк не коментує.

А є й ті, хто впевнений, що у Макса був секс не з однією дівчиною на проєкті, а з кількома.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.