facebook

«Вихователька» задушила дитину подушкою у приватному садку Запоріжжя

Адвокат родини загиблої однорічної дівчинки Олесі – Тимур Мамедов, оприлюднив відео з камер спостереження, на своїй сторінці у Фейсбук, де зафіксована дійсна причина смерті дитини, у стінах так званого приватного садка.

Нагадаємо, мати дівчинки вперше скористалась послугами так званого садочка, який облаштований у трикімнатній квартирі одного з районів Запоріжжя. Через годину батькам подзвонила «вихователька» Ірина, та повідомила, що дівчинка, який було більше року, померла.

За словами бабусі загиблою, причину смерті жінка аргументувала тим, що дівчинка сильно плакала, від цього вона почала блювати та вдавилась. Вихователька наполягає – дівчинка була хвора.

За словами сусідів, заклад функціонував близько 5 років, куди систематично батьки приводили свою малечу. Однак за словами сусідів, з квартири постійно доносився дитячий плач, однак до відповідних інстанцій чомусь не звертались, хоча впевнені жінка ліцензії чи дозволу на діяльність – немає.

Батьки повіривши написаному, о 9 ранку привели туди свою дівчинку Олесю, а ввечері хотіли вже передивитися всі відповідні документи, але вже через годину їм подзвонила псевдо вихователька та повідомила – дитина не дихає.

Батькам розповіли, що дівчинку вкусив хлопчик, якого теж привели у садок через це вона розплакалась і від стресу у неї почалася блювота. Власниця дитсадка вирішила покласти її спати, хоча істерику дитини чули навіть трьома поверхами нижче. Зараз всі оголошення з мережі видалені, господиня не відкриває двері та не відповідає на дзвінки.

Натомість адвокат родини вніс ясність у справу. На відео можна побачити, як псевдо вихователька зав’язує подушку на голові Олесі, буквально через пів годину після того, як її віддали туди батьки, аби дівчинка припинила плакати. За словами пана Мамедова жінка віднесла дитину в іншу кімнату, де залишила її на 10 хвилин без нагляду, а коли сталася трагедія намагалась приховати сліди власного злочину.

Читайте також:  “Додому, так і не дійшов”: Загадкове зникнення Дмитра Степарука. Мама хлопця зробила емоційну заяву

«До приїзду слідчої групи видалила відеозапису камер спостережень з жорстких дисків, сховала знаряддя злочину, розділу вже дитини і намагалася приховати інші сліди злочину. Але, за збігом обставин, частина відео залишилася (про яку швидше забула), за яким і відновили всю хронологію подій», – зазначає адвокат.

Тому батьки Олесі та безпосередньо адвокат мовчали про подробиці страшного інциденту, аби «вихователька» не змогла сховатись або знищити всі докази.

Наразі, жінка затримана слідчими органами в порядку ст.208 КПК України на підставі обґрунтованої підозри у вбивстві, вчиненого щодо малолітньої дитини (п.2 ч.1 ст. 115 КК України), і зараз ставиться питання перед судом про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.