facebook

“Холостячка” Ксенія Мішина розповіла, яким має бути ідеальний чоловік

Актриса зізналася, якого чоловіка хотіла б зустріти на проекті

Вже цієї осені на телеканалі СТБ вийде нове романтичне реаліті “Хоостячка”, де головна героїня буде вибирати собі обранця. Першою українською Холостячкою стала зірка серіалу “Кріпосна” і переможниця Танців з зірками 2019 Ксенія Мішина, яка виховує 8-річного сина. Для сайту СТБ знаменитість зізналася, що побудувати щасливі стосунки з чоловіками їй заважала акторська кар’єра, адже часто її сприймали як героїню кіно чи театру.

Але Ксенія не втрачає оптимізму і сподівається, що серед учасників шоу знайдеться відповідний претендент на її серце, який буде з розумінням ставитися до її роботи і підтримувати у всьому.

Героїня нового проекту розповіла, яку людину хотіла б бачити поряд з собою.



“Хотіла б зустріти доброго, спокійного, відповідального чоловіка, який володіє силою, всіляко розвивається, і буде поважати мене і мою роботу. Перший, на кого я зверну увагу – це чоловік з гарною посмішкою. І, звичайно, мені дуже важливо почуття гумору”, – зізналася Мішина.

Також актриса пригадала свою історію кохання, від якого у неї є 8-річний син Платон.

“Я абсолютно самостійна успішна людина. І не потребую батька своєї дитини. Це просто якась дуже сумна ситуація. Я була на 8 місяці вагітності, коли з його боку почалися моральні знущання та виховні процеси по відношенню до мене. Я вирішила поїхати до батьків і все поступово зійшло нанівець. Людина перестав дзвонити і цікавитися. Знаєте, моєму синові зараз 8 років і за цей час він жодного разу не запитав, хто мій тато і де він. Я навіть не знаю чому”, – поділилася артистка.

Зараз Ксенія вірить, що зможе зустріти свою любов і по-справжньому їй розкритися.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль розповіла про свої стосунки з Даном Баланом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.