facebook

Франківщина: Депутат у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП із трьома жертвами (фото)

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом порушення депутатом однієї із сільських рад області правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох дітей та жінки (ч. 3 ст. 286 КК України).



Досудовим розслідуванням установлено, що 10.07.2019 обвинувачений, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки Kia Sportage, рухаючись зі швидкістю, що значно перевищувала максимально допустиму, проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із транспортним засобом Ford Focus, що рухався назустріч.

У результаті ДТП від отриманих травм загинули двоє малолітніх дітей та їхня мати, які знаходились у салоні зустрічного автомобіля.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

Читайте також:  27-річного мешканця Надвірнянщини знайшли у зашморгу на горищі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.