facebook

Зеленський виступив з гучною пропозицією про роботу для “першої леді”: мережа вибухнула

Під час візиту до Хмельницького президент України Володимир Зеленський озвучив ініціативу зі створення закону, який регулюватиме інститут першої леді в країні.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Появу цієї ініціативи Зеленський пояснив тим, що його дружина часто стикається з безпідставною критикою. Як приклад він згадав ситуацію з лікарем, який повівся, на його думку, неправильно.

“У нас була так історія, про яку ми не хотіли говорити. Вона (перша леді – “Апостроф “) писала листи підтримки всім лікарям, які захворіли коронавірусом. І навіть всім тим, хто не лікували хворих на коронавірус, а просто в житті захворіли їм. Писала листи, але не хотіла на цьому піаритися”, – почав розповідати президент.

За його словами, антипіар їй зробив чоловік, який розкритикував ці листи.

“Що це за листи? Де мої 300 відсотків (надбавки – “Апостроф”)? На жаль, цей лікар не міг отримати ці 300 відсотків, він не рятував людей від коронавірусу. А цю надбавку можуть отримувати тільки лікарі, які борються з коронавірусом, які ризикували своїм життям”, – пояснив Зеленський.

Президент зазначив, що, на його думку, ця людина повіла себе неетично і образливо. Тому що надбавки і зарплата не залежать від першої леді.

“Що повинна була зробити перша леді? Вона робить дійсно багато речей. Без піару. Я їй кажу, щоб вона про все розповідала (громадськості – “Апостроф”). Але я не хочу її міняти. Вона для мене важливіше як моя дружина, мати моїх дітей, ніж перша леді”, – підкреслив Зеленський.

У мережі бурхливо відреагували на ініціативу Зеленського. Варто відзначити, що думки в цілому з цього приводу розділилися: хтось підтримав, хтось виступив проти. Але все ж більшість порахувала, що цей закон зараз не на часі через карантин.

Читайте також:  Зеленський назвав причину сплеску COVID-19 в Україні



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.