facebook

У Таїланді за загадкових обставин померла журналістка з Дніпра

У Таїланді розслідують смерть журналістки з Дніпра Ольги Фролової. Дівчина проживала там разом з сім’єю останні шість років.

У кінці травня Ольга зникла, залишивши чоловікові прощальне повідомлення. За тиждень дніпрянку знайшли мертвою, повідомив на своїй сторінці в Facebook її чоловік Дмитро Фролов.

За словами чоловіка, незважаючи на те, що в пошуках були задіяні поліцейські, їх робота була малоефективною. На заяву правоохоронні органи відреагували не відразу.

“Відповідаючи на питання поліцейських у дільниці, я нарешті побачив їх зацікавленість в тому, щоб розібратися, що трапилося. Зовсім не так, коли я прийшов із заявою про зникнення. За більш, ніж тиждень її пошуків максимум, що вони зробили – це перевірили її ім’я по базах”, – написав Фролов.

Бездиханне тіло Ольги знайшли 7 червня. Ідентифікувати особу вдалося за особистими речами померлої, так як труп був практично невпізнаваним.

“Коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і оБличчя невпізнаване. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інші деталі свідчили, що це Оля”, – розповів чоловік.

На даний момент проходить розслідування всіх обставин смерті молодої журналістки. Її чоловік припускає, що це було самогубство.

“Знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла… Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя”, – написав Дмитро.

Відомо, що напередодні свого зникнення Ольга закінчила роботу над україномовною книжкою. Вона отримала назву “Уроборос”. Про це вона сповістила у своєму останньому повідомленні чоловікові 24 травня.

“Я все-таки це накорябала, аж не віриться. Спасибі, що терпіли мене”, – написала Ольга.

Читайте також:  Поверталася з італійських Альп: відома українка загинула у страшній аварії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.