facebook

Команда стронгменів з Прикарпаття їде до Львова… показати всім!

5 липня відомий Івано-Франківський



силач Василь Вірастюк приїде до Львова, щоб взяти участь у фестивалі екстремальних видів спорту «Yarych Street Fest». Компанію йому складуть світові чемпіони зі стронгмену Сергій Конюшок та Володимир Рекша, а також богатирі з усієї України, інформує прес-служба ЛМР.

У перші вихідні липня Львів прийме найспортивнішу подію року – Фестиваль вуличних та екстремальних видів спорту «Yarych street fest». В одному місці зберуться шанувальники стрітболу, стронгмену, прихильники активних видів спорту та здорового способу життя. Спробувати себе в екстремальних видах спорту разом з професіоналами зможуть усі охочі.

«Багато молоді бачить спорт чимось далеким, недотичним до себе. Десь там далеко живуть спортсмени, яким пощастило із тренерами, із фізичними даними, які досягли чогось у житті. Однак, це не так. Мета фестивалю – показати, що спортивне життя набагато ближче, аніж здається. Є багато однодумців, є багато можливостей, потрібно лише бажання, поштовх до дії. Ми залучаємо відомих спортсменів, ми залучаємо різні яскраві види спорту і сподіваємось, що Yarych Street Fest стане таким поштовхом до активного життя», – розповіла Оксана Казанчук, представник компанії «Ярич», генерального партнера події.

5 липня у Львові, в рамках фестивалю екстремальних видів спорту “Yarych Street Fest”, відбудеться парний чемпіонат України зі стронгмену. В запеклому протистоянні зійдуться богатирі з Івано-Франківська, Києва, Запоріжжя, Дніпропетровська та Львова. Судитимуть змагання найсильніші люди планети – Василь Вірастюк, Володимир Рекша та Сергій Конюшок.

Джерело – http://dyvys.info/suspilstvo/vasyl-virastyuk-vidvidaje-lvivskyj-festyval-ekstremalnyh-vydiv-sportu.html

Читайте також:  Нідерланди, Англія та Ірландія отримали додаткові місця в Лізі Європи-2

Шукайте деталі в групі Facebook