facebook

У Херсонській області в будинку виявили побите і з переламами 7- місячне немовля

У побиття дитини підозрюють батька крихітки.



В с.Подо-Калинівка у Херсонській області соціальна працівниця зі служби у справах дітей, яка навідувала одну з неблагонадійних родин, виявила у порожньому будинку 7-місячну дівчинку у значних гематомах.

Про випадок повідомляє місцеве видання “ХМН”.

Жінка одразу викликала поліцію і

У Києві подружжя тримало в рабстві 18-річну дівчину: її ґвалтували, били та зрізали волосся – ЗМІ
дівчинку доправили до найближчої лікарні, де дитини діагностували також перелам руки та надали першу допомогу. Також лікарями було прийнято рішення доставити дитину в Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, де вона пройде повне обстеження. “Зараз за місцем проживання дівчинки працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять першочергові оперативно-розшукові заходи по встановленню місцезнаходження батьків”, – зазначає видання.

Сім’я вже кілька років перебуває на обліку в службі у справах дітей. Старшого сина інспектори вилучили з сім’ї кілька років тому через систематичне побиття батьком. Стосовно чоловіка було відкрито кримінальне провадження за ст.126 КК України (побої і мордування), і суд обрав йому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Але вирок щодо нього ще не вступив в законну силу.

Слідчими Олешківського відділення поліції в ЕРДР внесено відомості по ч.1 ст.122 КК (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування. Зараз правоохоронці готують подання до служби у справах дітей про вилучення дитини з неблагонадійної сім’ї.

Читайте також:  Polska zazdrość: польки ревнують своїх чоловіків, бо ті заглядаються на українок-біженок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.