facebook

На Луганщині українські військові знищили частину піхоти терористів

В районі міста Золоте Луганської області сили АТО знищили частину двох піхотних груп бойовиків



1405316770-8246-desantniki

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“Зі ствольної артилерії (122-мм) були обстріляні позиції українських військ в районі н. п. Золоте, де також зафіксовано спробу обстрілу з ближньої дистанції з озброєння бронетехніки опорного пункту українських військ (бойовики застосували шість БМП-2, в результаті вогню у відповідь один БМП-2 бойовиків знищено внаслідок детонації БК. Також була знищена частина двох піхотних груп бойовиків, які вогнем зі стрілецьких озброєнь намагалися прикрити перегрупування своїх бронемашин)”, – зазначив Тимчук.

Він також повідомив, що зіткнення були зафіксовані в районі Сокільників, Кримського і Оріхового.

“В районі н. п. Кримське групи піхоти противника атакували блокпости і намагалися вийти в тактичний тил сил АТО. Всі ці спроби були відбиті вогнем українських військ”, – наголосив Тимчук.

За його інформацією, в районі Щастя зафіксований неприцільний вогонь бойовиків з АГС-17 і великокаліберних кулеметів.

“Н.п. Луганське, Світлодарськ та Миронівське також були обстріляні бойовиками як зі ствольної артилерії (122-мм), так і з мінометів (82-мм і 120-мм). Вогневий удар з РСЗВ БМ-21 “Град” терористи завдали по позиціях сил АТО в районі Новотошківки”, – додав координатор групи “Інформаційний спротив”.

Читайте також:  Мешканці Прикарпаття, будьмо пильними, не допустимо терактів у рідному краї!

Шукайте деталі в групі Facebook