facebook

Запонки президента Грузії продали на благодійному аукціоні

Запонки президента Грузії продали на благодійному аукціоні

1642059


Срібні запонки президента Грузії Георгія Маргвелашвілі продали в Тбілісі на благодійному аукціоні. Виручка пішла на надання допомоги постраждалим від повені, повідомляє Грузия Online. 

Початкова ціна лота становила 100 доларів. У підсумку торгів запонки пішли з молотка за 4 тисячі доларів. Їх придбала бізнесмен Назі Аласанія. За її словами, вона купила запонки в подарунок онукові.

Аукціон відбувся в рамках урочистого вечора, присвяченого презентації тритомника щорічного медіа-проекту “Імена”. За рішенням організаторів, всі призи були перетворені на аукціонні лоти і продані. Святковий торт, яким повинен був завершитися вечір, також відправили постраждалим від стихії дітям.

Як повідомляв Кореспондент.net, сильна злива з градом і вітром пройшла у Тбілісі в ніч на неділю, 14 червня. В результаті розгулу стихії виявилися пошкоджені житлові будинки, дороги, об’єкти інфраструктури.

Найсильніше від стихії постраждав зоопарк – половина звірів загинули, більш як 30 хижаків вийшли з вольєрів і бродили містом. Деякі тварини досі лишаються не спійманими. 17 червня тигр, який втік із зоопарку, убив робітника на складі в Тбілісі. Після цього хижака застрелили.

Читайте також:  Зіграв на фортепіано голяка: відома прикарпатка розповіла чим зачепив її чоловік

Шукайте деталі в групі Facebook