facebook

“Шліфувала шрам 18 разів” Оля Полякова приголомшила зізнанням: побив колишній коханий-політик

Оля Полякова в YouTube-шоу Маші Єфросиніної “Іспит” розповіла, як в 17 років її сильно побили через колишнього хлопця. Інцидент закінчився серйозною травмою і відкриттям кримінальної справи.



Мене побив чоловік. Мене він періодично бив. А коли я його кинула, він підпалив мені квартиру. Найняв якихось своїх дружбанів, і вони мене спіймали під клубом нічним і побили до стану напівнепритомності, до розсічення брови, – розповіла Полякова. – Мені було 17 років, була і кримінальна справа. Сьогодні ця людина – політик. Він не відомий політик, з Вінниці”.

Називати ім’я кривдника виконавиця відмовилася, тому що впевнена: йому за це нічого не буде. При цьому вона зізналася, що шрам після побоїв не може звести до сих пір.

“Мені було мало років, у мене не залишилося травми психологічної. Але була травма дуже сильна фізична, шрам я шліфувала 18 разів. Це вплинуло на мій слух. У мене були серйозні проблеми з цим, – каже Полякова. – Не можу сказати, що дуже постраждала морально, але мене на все життя відвернуло від мужиків, які хоч якось можуть проявляти насильство”.

Уже 15 років Ольга у шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. Вона впевнена, що пережите насильство допомогло їй знайти ідеального чоловіка.

“Мій чоловік ніколи б не дозволив собі насильство ні в якому вигляді – ні морально, ні фізично. Я за 15 років жодного разу не почула на свою адресу жодної загрози, жодного слова, що я некрасива, товста, погано виглядаю. Ця ситуація мій вибір чоловіки визначила, тому що я точно знала, кого не хочу бачити поруч”, – розповіла вона.

Читайте також:  Друзі і всі небайдужі дoпoмoжiть, я ніколи нічого не просив, але зараз треба: Олександр Пономарьов благає українців про допомогу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.