facebook

“Так і не встиг потрапити на омріяне весілля єдиної дочки”: попрощалися з командиром, який загинув у бою з окупантом (ФОТО)

17 червня у Києві в останню путь провели командира відділення взводу управління розвідувальної роти 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького прапорщика Леоніда Цезаровича Добрянського. Він загинув 13 червня від мінометного обстрілу на Луганщині.

Про це інформує Оперативне командування “Північ”, пише “Цинічний Львів”.

Леонід загинув відразу від мінно-вибухової травми, несумісної з життям. В липні йому мало б виповнитись 46 років.

Рідні, друзі, товариші по службі попрощалися з Леонідом спочатку біля дому. Офіційна церемонія прощання відбулася на подвір’ї Оболонської районної ради. Почесна варта внесла труну, яку під Державний Гімн України у виконання військового оркестру накрили Державним Прапором.



Службу в українській армії почав в далекому 1994 році. До війни працював на авіаційному заводі “Антонов”. Та коли в Україні почалася війна Леонід Добрянський в числі перших знову повернувся у стрій. Служив у 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Потім – у 30-й. Службу проходив завжди у бойових підрозділах. У 2014 був поранений.

Слова скорботи висловив командувач Сухопутні війська ЗС України генерал-лейтенант Олександр Сирський і за дорученням Головнокомандувача Збройних Сил України вручив дружині загиблого прапорщика Грамоту пошани та скорботи.

Віддали шану загиблому військовослужбовцю командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Валерій Залужний, офіцери управління. Поховали Леоніда Добрянського на Алеї Героїв на Лук’янівському військовому кладовищі. Без чоловіка та батька залишилися дружина та єдина дочка, весілля якої він так мріяв відсвяткувати.

Читайте також:  На Луганщині на фугасі підірвалася українська бойова розвідувально-дозорна машина, є загиблі, - Москаль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.