facebook

Хворий син Павліка зворушливо звернувся до усіх своїх знайомих. “Протриматися скільки зможу”

Павло Павлік, молодший син відомого співака Віктора Павліка, зізнався, що лікарям не вдалося вилікувати його онкозахворювання – злоякісну пухлину хребта.

Павло Павлік припиняє терапію і сподівається, що встигне зустрітися зі своїми однокласниками і одногрупниками. Щоб розшукати колишніх товаришів по навчанню, Павлік розраховує на допомогу соцмереж.

Півтора роки тому у Павла Павліка виявили саркому – рак кісток. 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії не допомогли перемогти злоякісну пухлину. Результати останніх КТ і МРТ показали, що хвороба прогресує, подальше лікування втратило сенс.

За словами Павла, він вже не може пересуватися без коляски, втрачає функціональність рука.

«Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібно, а тому що воно більше не матиме результату. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу», – написав Павлик.

Павло шукає своїх однокласників, які роз’їхалися по світу, і однокурсників по Академії СБУ і записав для них дуже щире і зворушливе послання.



 

«Я хочу, щоб ви всі були щасливі і гідно прожили життя, здійснивши всі свої мрії… Будьте щасливі, цінуйте особливі моменти в житті, адже вони так швидко проходять, і пам’ятайте: багатство не в грошах і майні, воно в людях, що оточують вас, в емоціях, які вони викликають, і в спогадах, які вони залишають», – йдеться у зверненні.

Віктор Павлик також підключився до пошуків однокласників сина, що вчилися з ним в київській школі № 25.

Нагадаємо, в 2018 році Павлік-старший сподівався, що синові допоможе лікування в Києві і курс реабілітації в Ізраїлі. У червні 2020 року мати Павла Павліка констатувала, що після тривалого лікування поліпшень не спостерігається.

Читайте також:  У Чернівцях син жорстоко вбив батька: Лежав без ознак життя, а син продовжував його лупцювати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.