facebook

Одна цукерка, і ти в лікарні: на прилавках Прикарпаття з’явилися небезпечні солодощі, – бережіть дітей

В Івано-Франківській області попередили місцевих мешканців про небезпечні солодощі, які можна знайти на полицях магазинів. Про це розповідає прес-служба ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.



Повідомляється, що в Державну службу України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення про те, що вживання желейних цукерок Jelly mini Cups може привести до задухи через неавторизований Е410 (карагенан).

Відомо, що солодощі були експортовані з Тайваню (виробник: Tsang Lin Industries Ltd., експортер: Asia Express Food BV) через Нідерланди в країни-члени Євросоюзу та Україну. Експортер Asia Express Food BV вже повідомив про те, що дані цукерки будуть відкликані і вилучені з обороту.

У зв’язку з цим Держпродспоживслужба Івано-Франківської області хоче попередити операторів ринків і продавців про те, що вищезазначену продукцію варто негайно вивести з обороту. Якщо ви побачили дані цукерки, то негайно зверніться до ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за телефоном: (0342) 511389, 511392 або в територіальні управління.

Читайте також:  У Польщі українець знайшов сумку з чималою сумою грошей та віддав її поліції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.