facebook

Медведчук: Я вимагаю заборонити українську мову тому, що це мова бандерівців та карателів АТО

Голова політради ОТЗЖ написав відкритого листа президенту, в якому торкнувся три головні, на його думку, питання для України.



Пише СЗ.
Голова політради партії , нардеп Віктор Медведчук написав президенту Володимиру Зеленському.
У ньому він акцентував увагу свого бачення трьох викликів перед владою України: це припинення збройного конфлікту на Донбасі, зниження тарифів на житлово-комунальні послуги та припинення “примусової українізації”.

“Перший виклик, на який свого часу не зміг відповісти Порошенко (а Український народ обрав його Президентом саме для цього), – припинення збройного конфлікту на Донбасі і встановлення миру в Україні. Сьогодні на Донбасі продовжують гинути і отримувати поранення військовослужбовці та мирні громадяни. Цей збройний конфлікт стримує розвиток нашої країни, і 70% українців називають його ключовою проблемою… Для встановлення миру є один реальний інструмент – Мінські угоди. І їх треба виконувати”, – написав Медведчук.

Говорячи про “другий виклик для українців”, тарифи ЖКГ, голова політради ОТЗЖ назвав їх “непідйомними”.

“Тарифи роздуті, а цифри взяті зі стелі. Для окремих ділків тарифи стали джерелом збагачення, а ось для мільйонів наших співгромадян – причиною злиднів, банальним грабунком народу. Численні ініціативи МВФ, спрямовані на затягування тарифного зашморгу, лише переконують людей у цьому. Українці добре пам’ятають і легко можуть порівняти, що раніше газ коштував дорожче, а платили вони менше. Змінити цю ситуацію непросто. Саме Президент, який думає про свій народ, зобов’язаний дати бій численній банді шахраїв і мародерів, олігархів, корумпованих чиновників і міжнародних лихварів, які продовжують наживатися за рахунок зростаючої бідності українців”, – вважає Медведчук.
“- Я вимагаю заборонити українську мову тому, що це мова бандерівців та карателів АТО”.

Читайте також:  Названа вартість проїзду по першій платній дорозі України: в євро (відео)

“Третій виклик – необхідно припинити примусову українізацію. Ви ж російськомовна людина – не робіть над собою зусиль, видаючи себе за іншу… Захистіть російську і мови національних меншин. Ви заслужите повагу людей, подяку російськомовних громадян, представників інших національностей і об’єктивні оцінки зарубіжних партнерів”, – вважає один з лідерів ОТЗЖ.

Резюмуючи, Медведчук порекомендував Зеленському “почати з себе”.

“Якщо Ви хочете зробити Україну успішною країною, то Вам варто почати з себе. А бути успішним для Президента не означає йти шляхом концентрації своєї влади, як це робили і Ющенко, і Янукович, і Порошенко”, – написав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.