facebook

“Зробив би ласку людству”: Маск хоче викупити у Цукерберга Facebook, щоб його закрити, – радник ЄП

Ілон Маск хоче викупити у Марка Цукерберга Facebook, щоб закрити його і взагалі видалити його із соцмереж.

Про це у тому ж “Фейсбуці” написав радник Європейського парламенту Ростислав Демчук.

“Ще у 2018 році Ілон Маск потрапив в заголовки новин, коли видалив офіційні сторінки SpaceX і Tesla з Facebook. Свій крок Ілон Маск пояснив тим, що він приймав таке рішення не з політичних причин, а тому, що у Facebook жорстка і несправедлива цензура і Facebook не дає йому “вільно викладати думки”, – повідомив Демчук.

При цьому додав, що Ілон Маск також оголосив, що звернувся до Facebook і запропонував купити кожну акцію компанії, фактично зробивши його єдиним власником платформи соціальних мереж. Маск говорив з групою інвесторів SpaceX і Tesla і сказав їм, що, хоча у нього є серйозні побоювання з приводу сайту Facebook, проте він “зробив би ласку людству” і купив би його.

“У мене є трохи грошей, щоб “спалити”, тому, якщо Цук (Цукерберг) захоче укласти угоду, він знає, де мене знайти”, – сказав Маск інвесторам. “Я зроблю йому справедливу і вигідну пропозицію”. Потім Маск продемонстрував презентацію в PowerPoint, в якій детально і докладно описувався його план щодо Facebook”, – резюмував Демчук.

Читайте також:  Марк Цукерберг назвал себя украинцем и анонсировал санкции против россиян в Фейсбук

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.