facebook

Під Львовом скандальний хірург вскочив у халепу з ветераном АТО: всі подробиці

У місті Жидачів Львівської області хірург районної лікарні не надав медичну допомогу ветерану АТО.



Про це повідомляє “Апостроф” з посиланням на “Факти”.

Цей же хірург три роки тому не помітив заворот кишок у 12-річної дитини. Тоді хлопчик, якому не зробили рентген, помер. Після того випадку на час слідства хірурга усували від роботи, однак недавно він знову повернувся до лікарні. І тут же потрапив у новий скандал.

Дружина ветерана АТО Дениса Гайди Інна написала у Facebook, що її чоловік приїхав у Жидачівську районну лікарню з раною руки. Туди потрапила інфекція, рука почала гноїтися та набрякати. У реєстратурі чоловіка направили до хірурга.

“Ми розповіли йому, що у вихідні рана почала дуже швидко збільшуватися і ми радилися по телефону з сімейним лікарем, які ліки нам приймати до того моменту, як зможемо потрапити в поліклініку. На що хірург відповів, що він нічого нам робити не буде”, – зазначила жінка.

Хірург сказав, що “ваш сімейний лікар за вас отримує гроші. А мені що з того?”.

Він додав, що рану повинна оглянути саме сімейний лікар.

Сімейний лікар перебувала у відпустці, в результаті рану чоловіка оглянула співробітниця державної аптеки, оскільки в райцентрі більше не було до кого звернутися.

Після появи в соцмережах інформації про подію інші жителі Жидачева також стали скаржитися на цього хірурга.

За інцидент з ненаданням допомоги ветерану АТО хірургу винесли догану на роботі. Але він продовжує працювати. У Жидачівській центральній районній лікарні повідомили, що термін дії старої постанови суду про відсторонення хірурга від роботи закінчився, а іншої постанови суду не було.

“Мені відомо про кримінальне провадження, яке зараз розглядається в суді (за ненадання допомоги ветерану АТО). Але повернення хірурга на роботу абсолютно законне”, – сказала директор лікарні Людмила Яремцьо.

Читайте також:  Сенатор Маккейн провідав бійців Дніпра-1 в Дніпропетровську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.