facebook

Невинні бійці роти Торнадо служитимуть у лавах МВС – Шкіряк

А мародери, вбивці, збоченці і насильники, за словами радника Арсена Авакова, повинні сидіти у в’язниці.

1642264



Радник глави МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав, що бійці роти Торнадо, які не були задіяні у злочинах, залишаться служити в структурі МВС, а винні в злочинах будуть покарані, передає УНН.

“Постійно дзвонять журналісти прокоментувати ситуацію з Торнадо. Так, я дійсно зараз перебуваю на фронті, в секторі А, в Луганській області. Але я виконую інші доручення міністра МВС Арсена Авакова. Я займаюся війною і координацією дій наших підрозділів на передовій. Тобто питання стосуються виключно АТО”, – написав Зорян Шкіряк.

Постійно дзвонять журналісти прокоментувати ситуацію з “Торнадо”. Так, я справді, зараз знаходжуся на фронті, в секторі …

Posted by Зорян Шкиряк on 20 Июнь 2015 г.

За його словами, у Сєвєродонецьку і Лисичанську працює комісія МВС, керівництво, військова прокуратура, слідчі.

“Людей вистачає. Втім, звичайно, я в темі. Отже, коротко. Ті, хто готові служити Україні і не були задіяні в злочинах проти людської гідності – будуть служити в МВС і ми будемо раді їх бачити! Знаємо, що нормальних пацанів, справжніх бійців у Торнадо більшість. До них немає питань – вони наші! А ось мародери, вбивці, збоченці і насильники мають сидіти за ѓратами! І не називайте цих чортів – патріотами!” – зауважив Зорян Шкіряк.

Читайте також:  Медведчуку продовжили цілодобовий домашній арешт

Шукайте деталі в групі Facebook