facebook

“Вона добиває нашого онкохворого сина”: у родині Віктора Павліка стався раптовий скандал

У родині Віктора Павліка стався раптовий скандал: колишня дружина співака Лариса Созаєва заявила, що нинішня дружина співака Катерина Реп`яхова “робить все, щоб їх принизити та добити”.

Про це вона написала у соціальних мережах.

“Молода нікчемність виносить на публіку те, що, прийшовши додому, розповідає їй Віктор. Ми з сином не давали ніякого права чужій нам людині розповідати те, що відбувається в нашому домі. Віктор Павлік зайняв позицію страуса і дозволяє все, що їй заманеться. Завдяки ЗМІ дівчинка відчула з себе знаменитістю, знаючи, що за кожним її вис*ром стежать журналісти”, – заявила Лариса.

Віктор Павлік з сином Павлов (Facebook-сторінка Віктора Павліка)


Колишня дружина Павліка також попросила у підписників поради, як їй захистити себе, адже вона практично не виходить з дому, доглядаючи за онкохворим сином Павлом.

Facebook-сторінка Лори Созаєвої

Нагадаємо, онкохворий Павло Павлік, син популярного українського виконавця Віктора Павліка, заявив, що його попередню заяву про припинення боротьби із хворобою “неправильно зрозуміли”. Тоді хлопець сказав, що припинив хіміотерапію, оскільки вона не дає результатів і його онкологічне захворювання – саркома – прогресує. А тепер зазначив, що не збирається припиняти лікування.

Читайте також:  Відома українська телеведуча влаштувала розкішне весілля на Мальдівах (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.