facebook

Священник Юстин Бойко звернувся до Уляни Супрун через схвалення нею одностатевих шлюбів

Відкритий лист-звернення до колишньої міністерки Уляни Супрун Юстин Бойко опублікував у Facebook. Через її допис у соцмемережі, в якому Супрун пропагує одностатеві шлюби, ЛГБТ, право на усиновлення дітей в таких сім’ ях, він хоче почути пояснення, оскільки такі слова суперечать церковному вченню, а Супрун себе називала приналежною до Католицької Церкви.



Священник пише у своєму листі: “Демократія є демократією. Ви висловлюєтеся публічно, а я як священник і богослов зобов’язаний публічно оцінити Ваш вислів у світлі вчення Католицької Церквияк священник стверджую, що коли Ви публічно пишете такі речі і в той же час визнаєте свою приналежність до Католицької Церкви (наскільки я розумію до УГКЦ), то Ваші слова суперечать вченню Церкви”.

Як зазначає Юстин Бойко, опираючись на Святе Письмо, церква не схвалює одностатеві союзи, тому він хоче почути пояснення щодо раніше опублікованої заяви Уляни Супрун.

“Вам слід або ствердити, що Ви незгодні з вченням Христа і Церкви, а тому відмежовуєтеся від нього, або перепросити усіх тих християн, які мають Вас за авторитет, стверджуючи, що Ви написали це, не знаючи науки Церкви”, додає священник.

Читайте також:  Це страшно: мій син знає, де в школі можна придбати наркотики, – Марцінків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.