facebook

Молоду львів’янку скосив рак, красуня тільки починає жити – “Земля втекла з-під ніг”

Почувши діагноз, дівчина розгубилася та довго не могла повірити в це



Львів’янка з раком потребує термінової допомоги, аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів’янка Roksolana Zinkevych.

Молодій львів’янці Сандрі всього 22 роки, але медики виявили у неї лімфому. Почувши діагноз дівчина розгубилася та довго не могла повірити що це все відбувається саме з нею.

“І земля втекла з-під моїх ніг. Я подумала, що вже помираю. Але діагнозу ще не знала, просто лікар дав зрозуміти, що це дуже погано. Потрібно було зробити операцію, щоб взяти лімфовузол на аналіз. Лікарі не знали, як це краще зробити, бо вони дуже глибоко. Так тиждень мене тягали, поки інший хірург не сказав «В понеділок на 9 год з халатом і капцями»”, – розповідає хвора на рак львів’янка.

Дівчині вирізали 5 лімфовузлів під місцевим наркозом. Після цього були чотири тяжких дні в очікуванні результату. Після чого лікарі поставили діагноз — лімфома.

“Кожну секунду я почала проживати як останню, бо не знала, чого чекати. Було важко повірити у все, що відбувається. Мені здавалось, що це сон. А кожного ранку я просиналась і забувала, що зі мною щось не так”, – згадує львів’янка.

Наразі молодій львів’янці потрібно довге та дороге лікування, на яке у їх сім’ї немає достатньо коштів. Якщо вас не залишила байдужим історія дівчини, то допоможіть бодай кількома гривнями.

Читайте також:  Бо там є діти переселенців: влада Львова не закриватиме російськомовних шкіл

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.