facebook

У Польщі затримали українця, якого розшукували 190 країн

50-річного українця Інтерпол «червоною карткою» розшукував кільканадцять років на терені 190 країн за вбивства і розкрадання майна в Україні.



Про це пише Польське радіо.

У пішохідному пункті пропуску в Медиці (Підкарпатське воєводство) польські прикордонники затримали громадянина України, розшукуваного у 190 країнах світу так званою червоною карткою Інтерполу за вбивства.

За словами речниці Бескидського відділу Прикордонної служби Польщі майор Ельжбєти Пікор, «червона картка» означає найвищий рівень міжнародного розшуку і є інформацією для органів усіх країн, що розшукуваний – небезпечний злочинець, якого треба арештувати й екстрадувати.

Під час паспортного контролю польські прикордонники виявили, що дані українця є у базах розшуку Інтерполу. З’ясувалося, що 50-річного чоловіка кільканадцять років розшукують «червоною карткою» Інтерполу на терені 190 країн. Його підозрюють у вбивствах та розкраданні майна в Україні.

Чоловіка затримали та передали поліції. Далі за рішенням суду його мають екстрадувати.

За словами польських прикордонників, від початку 2020 року у підкарпатських переходах на польсько-українському кордоні затримали 62 особи, розшукуваних «червоною карткою» Інтерполу.

Читайте також:  Франківський боєць АТО розповів про 197 днів полону у московських терористів (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.