facebook

“Не хотіла бути мамою” ONUKA шокувала зізнанням після народження первістка. “Байдужа до дітей”

Нещодавно співачка ONUKA та продюсер Євген Філатов вперше стали батьками сина Сашка. Проте Ната Жижченко зізналася, що не хотіла бути мамою й не планувала народжувати дітей. Для зірки завжди були важливішими собаки, а до чужих малюків вона була байдужа.

14 травня на світ з’явився первісток зіркового подружжя. Співачка ONUKA вже встигла зачарувати мережу чуттєвими фото сина, проте в інтерв’ю для програми “Світське життя” зізналася, що не хотіла народжувати дитину та уявляла союз з чоловіком музичним продюсером Євгеном Філатовим без нащадків.

Як зізналась співачка Ната Жижченко, минулого літа вона вже встигла попередити батьків та рідних, що на поповнення у їхній творчій родині чекати не варто. Зірка пояснила, що вона не була готова розчинитися в материнстві й не відчувала потягу до дітей.



За словами ONUKA, для неї завжди головними були собаки. Саме цих тварин вона з радістю обіймала, розціловувала, годувала, а от до дітей була байдужа. Артистка значно легше наважилася б всиновити дитину, ніж народжувати свою.

“Як я собі це пояснювала, що якщо в мене немає потягу і я не впевнена, що можу виховати в цьому світі гаджетів нормальну дитину, то потім ми всиновимо дітей, які вже є. Краще допомогти тим дітям, які вже є і дати їм родинний затишок, ніж народжувати на планету нових людей, якщо ти не впевнений, навіщо це робити,” – пояснила свою позицію ONUKA.

Зараз зірка просто прилаштовується до ситуації й вчиться бути іншою людиною. Народження первістка лише вкотре переконало її, що в Бога свої плани.

Соліст гурту The Maneken Євген Філатов не розділяв позицію дружини щодо дітей. Він хотів виховувати своїх малюків, проте не вступав у конфлікт з коханою, аби не псувати стосунки. Музикант також не був проти всиновлення, але тільки після народження власних дітей: “Спочатку свої, а потім поговоримо”.

Читайте також:  Мати продала маленьку доньку за 3 тис. доларів: Щоб прогодувати інших

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.