facebook

Гралася сірниками: 5-річна дівчинка померла від опіків

Трагедія сталася в Одеській області. Відомо, що дівчинка гралася сірниками.



Дитина отримала 35% опіків тіла четвертого ступеня. Мати викликала швидку лише наступного ранку. Від травм дівчинка померла у лікарні. Про це пише Соцпортал з посиланням на волонтерку Катерину Ножевнікову.

“Сірники, синтетична майка і повна відсутність знань, як надавати першу допомогу і наскільки небезпечні опіки. Палаючу майку зняли разом зі шкірою. А “швидку” викликали тільки вранці. Мати пояснила, що не було грошей. Зібрала по сусідах гроші і викликала. Підсумок: опіки 35% поверхні. 4 ступінь. Найважча. І за ніч ситуація погіршилася в рази. А могло б бути інакше”, – розповіла подробиці волонтер.

Як зазначають у повідомленні, дитина виховувалася в багатодітній родині.

“Мати дівчинки виховує трьох дітей сама. Батько приїжджає раз на два роки. Виплата від держави 4200 грн на всіх дітей. Великий город і щоденна робота там, щоб виростити щось на прожиток. Корова, яку потрібно доїти. І діти, які через все це часто самі по собі”, – додала Катерина Ножевнікова.

Тепер матері дівчинки загрожує покарання за ненадання допомоги малолітньому, який завідомо перебуває в небезпечному для життя стані.

Читайте також:  Демі Мур обвинувачують в смерті молодого хлопця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.