facebook

На Рівненщині 3-річний хлопчик випадково підпалив 8-місячного брата

У Рівненській області 3-річний хлопчик ненароком підпалив ковдру 8-місячного братика. Відразу побіг кликати батька, який був надворі. Однак кількох хвилин вистачило, щоб полум’я охопило дитину.
Про це йдеться в сюжеті ТСН, пише Волинь 24.

Майже увесь перебинтований 8-місячний Андрійко перебуває у реанімаційній палаті, де він отримує протишокову терапію. До опікового центру його доправили у критичному стані. У малюка 25% опіків тіла – ліві ручка та ніжка, тулуб і голова.

“Цей опік достатньо глибокий із пошкодженням і глибоким ураженням м’яких тканин і кісток склепіння черепа, лівої кисті”, – каже лікар-комбустіолог блоку інтенсивної терапії Рівненського обласного опікового центру Петро Соловей.

Дитина обгоріла у хаті, розповідає мати Галина Трищук. Вона саме пішла у ліс по ягоди, а чоловік лишився вдома доглядати за трьома дітьми. Каже, вийшов з будинку на лічені хвилини, тим часом 3-річний син Сашко десь знайшов запальничку. Каже, Сашко сам почав кликати тата, а коли той забіг, все було охоплено вогнем. Чоловік загасив полум’я і миттю повезли дитину в райлікарню.

У селищі, де живе сім’я, випадком приголомшені. Про родину нічого поганого не кажуть.

Хлопчика, який підпалив ковдру, у сім’ї не винять. За словами бабусі, він та його середня сестричка самі дуже перелякані.

Наразі поліція вирішує, чи карати батьків, та з’ясовують – це був нещасний випадок чи недогляд з боку батьків.

Читайте також:  41-річна українка народила 17-ту дитину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.