facebook

“Барселона” скористалася поразкою “Реала” і захопила лідерство у Примері

Команда Луїса Енріке розгромила чергового суперника і зуміла повернутися на першу сходинку турнірної таблиці. Ще один камінь в город принципового опонента “Реала” – Мессі випередив Роналду в бомбардирських перегонах.

110651


В іспанській Примері відбулася зміна лідера: через чотири місяці на першу сходинку турнірної таблиці вернуласт “Барселона”. Каталонці розгромили “Райо Валекано” після того, як “Реал” несподівано зазнав поразки на виїзді в Більбао від місцевого “Атлетика” 0:1.

Аргентинський нападник “Барселони” Ліонель Мессі оформив хет-трик, дубль на рахунку форварда Луїса Суареса, ще один м’яч забив захисник Херард Піке. Таким чином, Мессі вирвався у лідери бомбардирських перегонів, з 31 голами випередивши Кріштіану Роналду. В активі португальця, нагадаємо, на один результативний удар менше.

“Барселона” тепер має психологічну перевагу над принциповим опонентом: втім, судячи по всьому, що доля чемпіонства вирішиться в майбутньому “ель-класіко”, яке відбудеться вже 22 березня. Навряд чи обидві команди втратять очки в 27-му турі, так що протистояння в Барселоні (а саме там відбудеться дербі) очікується дуже напружені.

“Барселона” – “Райо Вальєкано” – 6:1 (1:0)

Голи: Суарес, 5 (1:0). Піке, 49 (2:0). Мессі, 56 – з пенальті (3:0). Мессі, 63 (4:0). Мессі, 68 (5:0). Буено, 81 – з пенальті (5:1). Суарес, 90+1 (6:1).

“Барселона”: Браво, Даніел Алвес, Піке, Матьє, Жорді Альба (Адріану, 69), Маскерано (Ракітіч, 60), Іньєста (Рафінья, 65), Хаві, Мессі, Суарес, Педро.

“Райо Вальєкано”: Альварес, Тіто, Амайя, Ба, Інсуа, Ліка (Акіно, 69), Трасоррас, Хосабед Санчес (Кіні, 65), Буено, Какюта, Леу Баптистан (Мануша, 81).

Попередження: Тіто, 27. Маскерано, 29. Трасоррас, 56. Жорді Альба, 57. Акіно, 84. Адріану, 90.

Видалення: Тіто, 55. Даніел Алвес, 80.

Читайте також:  Ліонель Мессі очолив гонку бомбардирів у Прімері

Суддя: Хіль Мансано.

8 березня. Барселона. Стадіон “Камп Ноу”.

Додамо, що до зустрічі в чемпіонаті Іспанії обом командам належить зіграти повторні матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. І швидше за все, “Реал” і “Барса” успішно подолають цю стадії. Адже в перших матчах вони здобули перемоги на виїзді – мадридці здолали “Шальке” 2:0, а каталонці – “Манчестер Сіті” 2:1.

Шукайте деталі в групі Facebook